Поредният епизод на MMJ TV показва какво се случи и какво се очаква след проведения, първи по рода си, семинар, посветен изцяло на конопа

 

 

Както анонсирахме, първият семинар у нас, организиран от Liberty 420, Промена и Зелените, който е посветен на проблемите свързани с конопа, вече е факт. Темите засегнати на семинара са много и са много сериозни и за да ги отразим подробно ще се наложи да им отделим повече внимание и публикации.

 

Най-същественото и значимо събитие, безспорно беше лекцията на международния консултант и експерт в областта на медицинската марихуана – Гил Люксенбург.

 

Г-н Люксенбург много достъпно и при все това подробно разказа какво е „медицинска марихуана”, как е решена нейната регулация по света и какви са ползите и евентуалните проблеми на тази регулация.

 

След лекцията си, г-н Люксенбург любезно се съгласи да застане пред камерата на MMJ TV и да отговори на въпросите, които му зададе Добрина.

 

Вижте и чуйте какви съвети към нашите управници даде международният консултант,  помогнал на Чешкото и Испанско правителства да вкарат канабиса в полезна регулация, за да се възползват от ползите му и да се предпазят от евентуални грешки и вреди.

 

Чуйте какво споделя докторът-психиатър Владимир Сотиров за употребата на канабиса, слънцето, веществата; за начина на използване, за добрата и лоша употреба.

 

Следете и нашите публикации, където ще се постараем подробно да отразим първия и уникален за България семинар за канабиса.