Пълен текст на петицията към Барак Обама

 

Барак Обама

В скорошно публикуван профил в списание The New Yorker, президентът Барак Обама призна факта, че марихуаната е по-безвредна за човешкия организъм от алкохола. И все пак, според федералните закони, това растение е част от Приложение 1. Там се намират „най-опасните от всички наркотични вещества“ според щатското Управление за борба с наркотиците.

 

 

 

Време е това да се промени.

 

Законът за контролираните субстанции на САЩ  дава правото на изпълнителния орган, воден от президента Обама, да премахне марихуаната от това приложение. Това право трябва незабавно да бъде упражнено.

Молим Ви да подпишете петицията в Change.org, в която президентът Обама се призовава да премахне растението от списъка на Управлението. След това го споделете сред приятелите си и го разпространете сред роднините си. Приканете ги да подпишат петицията и те, защото това би било една крачка към успеха не само за САЩ, а за целия свят.

Президентът на САЩ открито призна вече факта, че марихуаната е по-безвредна от алкохола, така че той би могъл да направи всичко възможно, федералните закони да отговарят на същия този факт. Действията говорят по-ясно и от думите.

 

Време е за Обама да действа.

 

Подпишете петицията сега и кажете на Обама да премахне марихуаната от приложението за наркотичните вещества на щатското Управление за борба с наркотиците. Обективно е да се каже, че това растение е с по-благоприятни ефекти върху човешкия организъм от алкохола. Време е всяко правителство да започне да се отнася адекватно към въпроса.