Организирано от Liberty 420 и със специалното участие на адвокат Калин Ангелов

 

За никого не е тайна, че множество български пациенти са изложени на системен стрес поради отказа на чиновниците ни да приемат развитието на науката и да спрат да се страхуват от остарели и отдавна опровергани митове.

 

Земята не е плоска и децата не ги донася щъркелът

 

Биологията, медицината и другите области на научното познание не стоят на едно място и отдавна са доказали ефективността на канабиса и канабиноидите за над 200 заболявания. Какво следва да се случи с нашите чиновници за да приемат еволюцията на познанието и развитието на цивилизацията? Докога ще държим законите си неефективни и обслужващи нечии нечисти интереси и корупционни схеми?

 

Срещата ще бъде водена от адвоката, спечелил знаковото дело на Марин Калчев от Ловеч

 

И докато чиновниците склонят, че тяхната работа е да обслужват интересите на българските пациенти, а не неизвестно чии цели – дотогава поне пациентите могат да научат за правата си, които ни дава принадлежносттани  към европейските ценности, в центъра на които стои обикновеният гражданин, а не институцията или държавният служител.

След като създаде и разработи карта на полицейския произвол, Българското либертарианско общество организира обучителна среща за познаване на нашите права.

 

Заповядайте в голямата зала на BETAHAUS, идния понеделник (втори февруари), от 19 часа.

 

ВХОД СВОБОДЕН

Канете приятели!

02.02.2015 –  BETAHAUS 19.00h