Наскоро бе създадена официална петиция, за одобрението на медицинския канабис нашата родина, която е налична на следния линк:

 

 
http://www.peticiq.com/121699

 
Петицията е създадена от народния представител Велизар Енчев. Нека дадем по един глас и да помогнем на парламента в България да се заинтересува от въпроса за лечението на толкова много хора.

 

Гласува се с две имена, град и имейл адрес. Не са нужни други лични данни.

 
Нека се подкрепим един друг!

 

Както казахме, петицията може да подпишете тук: http://www.peticiq.com/121699

 

 

Pinterest

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 thoughts on “Официална петиция по въпроса за медицинската марихуана в България!

  1. Vzemete hlqba na korumpiranite policai koito karat dilarite da im se otchitat za da prodavat kakto e naprimer v moeto gradche koeto ne se razlichava ot nito edin drug grad v Bulgaria ;)

  2. Надявам се растението да бъде легализирано освен за медицински цели и за лична употреба! Щом природата го е създала и е било полезно хиледи години, как може да си позволявате да противоречите на природата ?!

  3. Всеки човек трябва да има достъп и правото да използва билката!

  4. Вземете хляба на мафията в България и излекувайте тези които имат нужда от истински лекарства.

  5. Има нужда от просвета относно субстанции като тревата и нейното декриминализиране и легализиране трябва да се ускори за да може България да спечели от едно прогресивно действие.
    Няма никакъв смисъл да се храни мафията.

  6. Ама нали ако декриминализират Конопа Лафка и Булгартабак ще фалират е както да го позволят това политиците във България ще се влачим 5-10 години още “силно се надявам да греша ” но времето ще покаже.

    • Ама нали ако декриминализират Конопа Лафка и Булгартабак ще фалират е как* да го позволят това политиците във България ще се влачим 5-10 години още „силно се надявам да греша “ но времето ще покаже.

Нагоре